Početak rada sajta FotoRepublika

Sa velikom radošću i zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je sajt FotoRepublika danas počeo sa radom!

Nakon višemesečnog rada na kreiranju sajta, njegovom programskom kodu i testiranja funkcionalnosti, vreme je da osnovna i prva faza FotoRepublike ugleda svetlost Interneta.

Fotorepublika

Pozivamo Vas da se registrujete i priključite ovom ambicioznom foto projektu koji je danas započeo svoju uzbudljivu avanturu.

Ukoliko imate fotografske ambicije i želite da aktivno učestvujete i date svoj doprinos foto zajednici, ne budite pasivni, priključite se timu koji sada već broji oko 35 strastvenih ljubitelja fotografije.

Ovo je trenutak kada u potpunosti razumemo izreku:
“This is a journey, not a destination.”
(Ovo je putovanje, a ne destinacija.)

Sa radošću vas čekamo na sajtu FotoRepublika.
Kocka je bačena!

S poštovanjem,
FotoRepublika Tim

Podeli članak, nama znači mnogo.Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+
Milan Tomin Autor:

Sa fotoaparatom od 1996. godine, nešto kasnije uspešno prebrodio tranziciju u digitalno doba iako i dalje razmišlja manuelno i 35mm-ski. Učesnik desetina grupnih izložbi od kojih odustaje spoznajom da samo daje legitimitet likovima koji jedni drugima u krug dele nagrade. Jedan od osnivača Fotografskog Kluba Vojvodina iz Novog Sada koga posle šest godina napušta jer konačno odbacuje ideju građanskog udruživanja oko nekog cilja za koji par ljudi radi, a ostali gledaju. Idejni tvorac sajta FotoRepublika i kolumnista ovog Bloga.

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Email adresa koju upišete neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *